Wonen in het prachtige Drenthe ?       Doelstelling
De doelstelling van Serviceflat "Everswolde" is om mensen, de mogelijkheid te bieden zelfstandig te kunnen blijven wonen.

-       Een appartement kopen in Everswolde betekent dat u niet alleen eigenaar wordt van het betrokken appartement maar dat u ook mede eigenaar wordt van de algemene ruimtes zoals: gangen, logeerkamers, recreatiezaal, wasserette, kantoren,  grasvelden, bordes en parkeerterrein.

-       Eigenaren van appartementen in Everswolde zijn wettelijk verplicht om lid te worden van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Het bestuur van de VvE regelt de dagelijkse gang van zaken zoals bijvoorbeeld tuinonderhoud en onderhoud van het complex. Als lid van de VvE beslist u mee over het te voeren beleid. Rechten en plichten zijn vastgelegd in het splitsingsreglement.

-       Voordat u definitief een appartement koopt in ons complex heeft u een gesprek met een kleine commissie die samen met u kijkt of Everswolde voor u een goede keuze is

Leesbaarheid verbeteren

Handige informatie

VVV Zuidlaren

Gratis informatie betreffende: Campings, bed and breakfast, musea,hotels,activiteiten en nog veel en veel meer.

Molenmuseum De Wachter

Wij laten u zien wat "De Wachter" zoal "in huis" heeft. En dat is veel, heel veel!

Algemene Informatie Aqualaren

"Aqualaren" is een subtropisch zwemparadijs in Zuidlaren, gemeente Tynaarlo (Drenthe)

naarzuidlaren.nl/

Zuidlaren in beeld, Alles over zuidlaren! nieuws, bedrijven, activiteiten en meer....

De Sprookjeshof in zuidlaren

Sprookjeshof is met zijn café, restaurant, zalencentrum, sprookjesbos, outdoorattractiepark, indoorattractiepark, kinderboerderij, casino en rondvaartboot berend botje een veelzijdig bedrijf.